Dr. Lucian Fodor

Termeni și conditii de utilizare

Deținătorul siteului este FODOR M. LUCIAN - MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA.

Vizitatorul este persoana care navighează pe siteul drfodor.ro.

Prin folosirea formularului de contact de pe pagina drfodor.ro Vizitatorul exprimă în mod expres consimţământul ca Deținătorul în calitate de OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL să obţină, să stocheze şi să prelucreze datele mele cu caracter personal constând în date de identificare de bază (nume, e-mail) în scopul informării despre serviciile medicale oferite.

Vizitatorul are dreptul la retragerea consimţământului în mod necondiţionat după perioada minimă legală impusă ca obligatorie,drepturile prevăzute de GDPR, precum dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi "uitat"), dreptul la restricţionarea procesării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unui proces automatizat sau de profilare, dreptul la retragerea consimţământului.

Pagina foloseste module cookies pentru a oferi o experiență de utilizare optimă și pentru a colecta date statistice despre utilizarea siteului în mod anonim. Vizitatorul nu poate fi identificat în urma vizitei sale pe siteul drfodor.ro.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră